ELS JUGADORS

Els jugadors és una comèdia àcida sobre quatre personatges que ni tan sols tenen nom, només una dedicació i algunes addiccions. Un barber, un actor, un enterramorts i un professor que tenen el costum de trobar-se a casa d’aquest últim per fer la partida. Les circumstàncies actuals fan que aquestes partides s’endarrereixin i comencin tard, de manera que els personatges troben petits moments per explicar les seves coses els uns als altres, tot i que mai es produeix una escena de psicodrama col·lectiu. Els quatre han experimentat alguna mena de fracàs i esperen alguna cosa que els tregui de la rutina, el tedi o la desesperació, malgrat que cap d’ells fa res perquè aquest canvi es produeixi.

Les partides són el refugi de les frustracions d’aquests personatges, però també el lloc on es dona sortida a les petites satisfaccions que encara poden assolir. Tot haurà de canviar quan els dos personatges que habitualment sostenen aquesta curiosa família, veuen minvada la seva capacitat fins a trobar-se tots plegats en un carreró sense sortida, que necessita una solució aparentment inabastable.

En poc més d’una hora, aquests personatges sense futur i al voltant d’aquella edat en la que és molt difícil trobar feina, porten la seva pròpia vida cap el precipici amb els seus actes fruit de l’addicció, el temperament o la mateixa sort. Fins que…

Fitxa Tècnica

Barber: Jaume Carbonell

Actor: Pep Clota

Enterramorts: Toni Ortiz

Professor: Ramon Subias

Il·luminació i so: Josep M Vilaltella

Direcció: Pep Oriol