TECNOLOGIA

La meva formació va començar en l’àmbit tecnològic, i malgrat m’hagi dedicat sempre a les lletres, aquesta formació m’ha fet entendre el component tècnic de l’expressió audiovisual i la necessitat d’exercir-hi algun tipus de control, conscient de la impossibilitat de dominar-lo completament.

En els llocs on he desenvolupat la meva feina he acabat controlant l’enginyeria per assegurar les prestacions posteriors, vaig fer el disseny dels estudis de doblatge de CAN BRUIXA, a Barcelona, i la reorganització de l’equipament de l’IES La Caparrella i el de CPAV de la Universitat de Lleida. Vaig participar en la posada en marxa de LLEIDA TV, incidint en aspectes d’enginyeria i complements de producció. També he dissenyat una unitat mòbil de televisió utilitzada per Lleida TV i els estudis de Comunicació Audiovisual de la UdL.

Actualment estic vinculat al projecte MAGICAL, el centre de producció audiovisual que s’ha construït al turó de Gardeny, a Lleida, on l’Ajuntament i la Universitat hi tenen el Parc Científic i Tecnològic. He fet el disseny conceptual i tecnològic des de la proposta inicial fins la seva configuració final, encara en desenvolupament, amb l’enginyer Esteve Aymerich.