MAGICAL

PARC CIENTÍFIC I TECNOLÒGIC DE LLEIDA

El MAGICAL es presenta com un centre d’iniciatives audiovisuals que permet la producció de continguts professionals d’imatge i so amb totes les garanties de qualitat tècnica i confort. Es basa en dos grans directrius que venen de la voluntat dels propietaris, la Paeria i la Universitat de Lleida: la incentivació de la indústria local i el foment de les línies de recerca, desenvolupament, innovació i transferència. El complex està situat en el turó de GARDENY, en l’antic quarter d’infanteria, un espai amb serveis complementaris, especialment les zones d’aparcament i la circulació de vehicles; un entorn natural ubicat a 5 minuts del centre i complementat amb altres serveis com el restaurant, el viver d’empreses… Representa, alhora, un suport a la indústria audiovisual de Lleida i del seu entorn ja que aquesta infraestructura haurà de ser un dels motors dinamitzadors d’aquest sector econòmic a les terres de Ponent. El MAGICAl ofereix també diversos cursos de formació i d’especialització al llarg de l’any.