INICI

CERCANT LA FEINA REFLEXIVA

Sempre m’ha interessat especialment l’àmbit de l’expressió dramàtica, les infinites maneres d’explicar una història o fins i tot un procés. Descobrir en cada un dels diferents aspectes de la realització, de la posada en escena, les possibilitats narratives que s’hi amaguen. Això m’ha portat a ser receptiu amb aquells aspectes que em resulten més desconeguts però que es posen al meu abast de vegades de forma totalment casual. Així és com es produeix la meva entrada en el teatre, des de jove, i de la mà del meu pare, a la Passió de Cervera.

Una vegada acabats els meus estudis, l’entrada al mon professional es produeix en una petita productora d’audiovisuals, allà vaig fer de guionista, d’operador de càmera, muntador… (ja se sap, una empresa petita). I les empreses creixen i l’exigència professional també, i de sobte em trobo fent producció de doblatges per vídeo i televisió, enregistrant música, bandes d’efectes especials… En fi, l’activitat industrial que em va convertir en empresari sense voler-ho. Un temps després aquesta activitat ja no m’aportava res de nou i apareix la possibilitat de canviar d’aires i cercar qualitat de vida a Lleida, entro de professor a l’IES La Caparrela i en contacte amb el mon de la docència. A través de l’institut em relaciono amb el grup SEGRE i entro a formar part de l’equip que posa en marxa el projecte de LLEIDA TV, al mateix temps, i des de llavors, sóc professor de Comunicació Audiovisual de la Universitat de Lleida i assessor tècnic al complex MAGICAL.

Un cop un projecte s’estabilitza, torno a la meva activitat independent, oferint la meva experiència a aquells projectes que, com diu el títol, tenen una component reflexiva.