CINEMA

CAMI RAL

Camí Ral  – de Barcelona a Madrid – va ser un encàrrec del MUSEU COMARCAL DE CERVERA, per posar en context una exposició sobre la Universitat de Cervera dins els actes del Tricentenari de la Guerra de Successió. Es va rodar amb càmeres de cinema digital i es va postproduir per a cinema.

La pàgina del Museu Comarcal de Cervera defineix aquesta producció com una petita història del perquè i com la ciutat de Cervera va acollir la construcció de la Universitat a través dels ulls d’un viatger anglès que “interroga” diferents personatges cerverins: la rebuda del Marqués de Capmany a la Paeria, l’hostalatge a casa de l’amic Josep Vega, el passeig amb el canceller Dou per la Universitat o l’estada distesa a la taverna de la Nasa Tabaco…

Pel que fa a l’equip que el va realitzar es tractava d’una producció en la que experimentar amb les càmeres de cinema digital i les possibilitats d’obtenir imatges en entorns il·luminats d’una forma molt natural. De fet només es van utilitzar plafons de led’s per reforçar algun ambient i la resta era la llum que anàvem trobant a cada lloc. L’escena de la taverna està il·luminada exclusivament amb espelmes. Després es va fer color amb Mistika i postproducció d’àudio al complex MAGICAL.