MULTIMEDIA

EXPOSICIÓ LA TRANSICIÓ DEMOCRÀTICA A LLEIDA

Aquesta producció consistia en la generació de vídeo present a l’exposició per a contextualitzar la temàtica a nivell nacional i internacional a més d’una compilació de material en super8 procedent de fons familiars que proposava una contextualització local. També es van enregistrar un centenar de declaracions, en suport multimèdia sobre ordinador, de persones que havien viscut aquell període i l’ambientació musical de l’exposició.

PRODUCCIÓ EDITORIAL

Realització de suports media (animacions, vídeos, gràfics, so) per a enciclopèdies del grup PLANETA publicades per LA VANGUARDIA: Enciclopedia de los Seres Vivos, El juego de la Ciencia. 

Animacions per a una altra aplicació multimèdia al voltant dels Parcs Naturals (PLANETA – LA VANGUARDIA). Projectes per a M&E FLAMINGO, EXTER DISSENY GRÀFIC i El centenari del Barça per EL MUNDO DEPORTIVO.

ENCICLOPÈDIES

La meva experiència en la producció interactiva es basa en diverses aportacions amb diferents graus de participació. He dissenyat la navegació d’un curs d’idiomes i un conte infantil,  per LAROUSSE, produccions per al mercat hispanoamericà, suport per a les enciclopèdies de PLANETA – LA VANGUARDIA) i projectes sencers per al GRUP SEGRE, CRYSTAL MEDIA i EXTER.

Projectes de simulació de màquines i processos: ENCICLOPÈDIA DE LA CIÈNCIA. Simulació d’escenografies amb entorns virtuals: MARIA DE BUENOS AIRES, LA REPÚBLICA DE GOG, EXTRAVÍO. Elements per a espots de televisió: CAMPANYA DIARI SEGRE. Simulació arquitectònica: EDIFICI GOMÀ.

Per l’animació d’objectes, logotips i capçaleres de programes, tant per televisió com per interactius, vaig dedicar un any intensiu a l’aprofundiment en tècniques de simulació d’espais i objectes amb 3D Studio d’Autodesk, programa que conec prou bé, això m’ha permès assolir projectes més complexos amb col·laboradors avançats.

Aquest video i les imatges que hi ha a continuació estan fets amb la tecnologia de l’any 1999.