DOCUMENTALS

La majoria dels documentals que he fet són de natura i per les col·leccions de l’Editorial Planeta.

 

TEMÀTICS

slide_356872_3934281_free
FOTO: ALBERGUE TURISMO RURAL ACTIO

Sempre que he fet documentals ha estat per encàrrec editorial i aquesta producció després s’ha utilitzat també per proveir de continguts els canals temàtics de TV o les pàgines de viatges, enciclopèdiques o de vídeo a la carta d’Internet.

 

NATURA

Jan Vašek
FOTO: Jan Vašek

En l’època en que van proliferar les col·leccions en vídeo que es distribuïen als quioscos, primer en VHS i després en DVD, vaig col·laborar amb l’Editorial Planeta intervenint en gairebé la totalitat de les col·leccions que s’acompanyaven de vídeo. Alguns títols provenien de la compra de drets i només calia adaptar-los i doblar-los. Altres eren de producció pròpia. Les més destacades són PARQUES NACIONALES DE ESPAÑA i posteriorment PARQUES NACIONALES DEL MUNDO i PATRIMONIO ARQUITECTÓNICO DE LA HUMANIDAD, destinades a canals temàtics de TV i pàgines enciclopèdiques o de viatges d’Internet.

 

SOCIETAT

2007-14

L’àmbit social també ha estat matèria de les produccions que he fet: A STEEP TO HEAVEN, és un documental sobre la vida en un campament de refugiats a l’Àfrica i la sèrie FIESTAS DE ESPAÑA, d’Agrupación Editorial, on apareixen un centenar de les festes més significatives d’Espanya, anava destinada també a canals temàtics i Internet. També he dirigit un documental sobre l’Aquelarre de Cervera encarregat per Televisió Espanyola.