MOSTRA DE CINEMA LLATINOAMERICÀ

La Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, que s’edita des de l’any 1993, ha anat evolucionant poc a poc amb els anys, pel que fa especialment a la presentació dels actes protocol·laris d’inauguració i cloenda amb lliurament de premis. Des de les primeres edicions que es desenvolupaven amb la pantalla de cinema com a fons de l’esdeveniment, s’han anat introduint millores fins a la construcció d’un decorat aprofitant la caixa del cinema Principal. Actualment l’espectacle s’ha traslladat al teatre de la Llotja de Lleida on les possibilitats escèniques són superiors.

Des de l’any 2003 fins el 2011 he dirigit les gales d’inauguració i clausura de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya. Fins l’any 2009 es feien al teatre Principal i, posteriorment, a la Llotja de Lleida.