DÈRMIA

RESTAURACIÓ DE LES FAÇANES DE L’IEI – ESPECTACLE INAUGURAL

Per tal de commemorar la restauració de les façanes d’aquest antic hospital que ara allotja l’Institut d’Estudis Ilerdencs, se’m va encarregar un espectacle que tingués la seva força principal en les façanes de l’edifici.
L’espectacle va repassar els usos de l’edifici al llarg de la seva història, va jugar amb la seva arquitectura i després amb l’activitat que promou. En un moment de l’espectacle dos artistes plàstics dibuixaven de forma digital sobre les façanes. L’espectacle s’acabava amb un castell de focs electrònic que també es produïa sobre la façana.
La secció de percussió, la de vent i l’arpista de l’Orquestra Julià Carbonell van acompanyar musicalment tot l’espectacle.

Dèrmia va ser una oportunitat de combinar tecnologies i posar-se al carrer sense l’estridència que això sol suposar. La necessitat de tenir un flux de treball de vídeo i la sonorització acústics van fer l’experiència altament enriquidora.